میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی بهعنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده میشود.
بسیاری از خواص عناب خشک برای سرماخوردگی استفاده میکنند. در تحقیقات انجام شده مشخص شده که این میوه به صورت خشک و تازه میتواند سیستم ایمنی را تقویت کند و در نتیجه احتمال ابتلا به انواعی از بیماریها از جمله سرماخوردگی را بکاهد.
●● آرامش بخشیدن به سیستم گوارش و بهبود فرایند دفع از مهمترین خواص عناب برای یبوست است. ●●
رفلاکس نوزادان (علائم و درمان) - نحوه مصرف شربت فاموتیدین برای نوزاد
عناب برای درمان سرماخوردگی و بیماریهای ریوی مفید است.
از آشپزی گرفته تا مصارف دارویی راههای زیادی برای استفاده مردم از عناب در سراسر جهان وجود دارد. در اینجا خلاصهای از مهمترین کاربردهای آن آورده شده است:
عناب خشک اما بسیار مقاومتر است و اگر در جای مناسب (خشک و تاریک) نگهداری شود چندین ماه سالم میماند.
عناب خوشمزه و خوش عطری که میل میکنید معروف است به خرمای سرخ یا خرمای چینی. خواص عناب تازه خلاصه شده است در کالری پایین و فیبر زیاد که در کنار دیگر مواد مغذی و معدنی میتواند یک میان وعده عالی به حساب بیاید.
همچنین، این میوه اغلب توسط پزشکان طب جایگزین برای کاهش اضطراب تجویز میشود. به علاوه، مطالعات دیگری نشان دادهاند که عناب میتواند در بهبود حافظه مؤثر باشد و به محافظت از سلولهای مغز در برابر آسیبهای ترکیبات تخریبکننده اعصاب کمک کند.
میوه عناب سرشار از انواع آنتیاکسیدانها و مواد معدنی ضروری است که در کنار هم در تقویت پاسخ درباره خواص عناب خشک ایمنی بدن مفید هستند.
میوه عناب می تواند برای افراد مسن یا کسانی که استخوان های شکننده دارند مفید باشد. دارای غلظت بالایی از مواد معدنی مورد نیاز برای تشکیل استخوان است.
بنابراین و برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، در این قسمت به بیان این داروها و موارد عدم مصرف میپردازیم تا در هنگام مصرف آنها، از خوردن عناب خودداری کنید.
این اسیدهای چرب، به خصوص پالمیتولئیک اسید، به کارکرد اسید چرب امگا ۶ کمک میکنند.
پیشنهاد میشود به مطلب نوشته شده از غفاری دایت که در آن به، خواص دانه چیا پرداخته ایم و به شما میگوییم که چگونه با دانه چیا لاغر شویم؟ مراجعه نمایید.